Vårtecken börjar att dyka upp..

Ute smälter snön allt snabbare och upp kommer de fina snödropparna. Mars månad och bakslag kan vi alltid få, men förhoppningsvis inte långvariga bakslag, för nu vill jag fortsätta att se snön smälta och höra glada fågelkvitter om att våren äntligen är här.

Det är verkligen härligt att få se dessa vårtecken.. *längtat* och med våren kommer det även mycket goda nyheter. Till hösten (oktober) blir jag mormor, och det känns alldeles underbart, det blir mitt allra första barnbarn så känslan känns mysko, men dottern tror mig bli den allra bästa mormor som finns. Med min nya titel så lär det säkert bli en hel del virkat framöver. Det har redan sagts att dottern önskar, ugglemobil till vagnen, mobil ovanför spjälsäng, och babyfiltar. Självklart säger jag! Jag skall ju faktiskt bli mormor.. Ungen lär bli bortskämd innan han/hon föds ;)

Gubbenpåjobbet
2016-03-21 @ 18:40:09

Livets efterrätt. <3

Frida
2016-03-22 @ 20:03:25

<3
Puss!

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★
2016-03-22 @ 21:28:25

Åh grattis till dig och dottern :).

Yvonne
2016-03-25 @ 07:50:50

Grattis till dottern och dej! Du kommer att bli en fantastisk mormor!!!...................
SVAR:.Jag förstår att det kommer att ta tid.Men samtidigt så kommer mångatrevliga minnen att komma fram.
Ha en bra dag! Kram!

Hebbe
2016-03-25 @ 08:04:07

Mors.Oj så härligt,lyckliga du,första barnbarnet,,jag minns som igår när sonen talade om att jag skulle bli farfar,jag befann mig bland lyckmolnen länge då,mina vänner tyckte jag var knäpp..Klart du blir världens bästa mormor,lita på dottern hon vet hon..Grattis till er...
Jag är i Sunnersta för påskfirandet,bara vädret emot just nu,blåst och gråtrist ute,men inne mås det toppen..Haé Kram.

Ingrid
2016-03-25 @ 08:37:26

Helt rätt tänkt av en blivande mormor, va roligt för dig :)
Kram

Tomtan
2016-03-29 @ 06:47:29

Långt kvar här än.....

JUNITJEJ
2016-04-01 @ 15:39:47

Det är fantastiskt med alla vårtecken!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0